Sporthallen i Solna

Vanliga frågor

På vår bokningssida hittar ni och bokar lediga tider. 

Vi vill att det ska vara jätteenkelt att idrotta hos oss och utvecklar ständigt våra system för en enklare upplevelse för våra kunder.

80% av våra bokade tider är återkommande, vi kallar dessa för säsongsbokningar och innebär att vi automatiskt bokar på en eller flera tider åt er varje vecka under en hel säsong.

 

En säsongsbokning är billigare än en strötidsbokning och garanterar er en halltid, samma tid varje vecka. Perfekt för skolor, föreningar, företag och lag.

 

Säsongsbokningar gäller Januari - Juni och Augusti - December.

Säsongsbokning - En eller flera återkommande tider varje vecka en hel säsong. Perfekt för skolor.

Bokas via mail: info@solnahallen.com.

 

Strötid - En bokning vid ett eller flera specifika tillfällen, ej återkommande. Perfekt för dig som vill träna med kompisgänget eller laget.

Bokas direkt på vår bokningssida.

 

Match - Gäller endast för Solnahallens A-hall. En bokning på 5h (2h förberedelser, 1h uppvärmning, 1,5h match, 30min städ)

 

Evenemang 

Ja, det finns en restaurang i Solnahallen med kök och serveringsyta.

Under pandemin tog vi, driftbolaget, över ägandet av restaurangen. Den har numera endast öppen på matcher och evenemang.

 

På matcher drivs restaurangen av hemmalaget!

Vi hyr ut halltider åt föreningslivet i Solna, vill ni gå med i ett av lagen som tränar hos oss bör ni ta kontakt med den aktuella föreningen.

Ni hittar kontaktuppgifter till de flesta som tränar hos oss här.

Strötider avbokar ni direkt på vår bokningssida genom att klicka på "mina sidor" uppe till höger i bokningsfältet. Det går att avboka en tid senast 48h innan.

I Solnahallen får varje lag ett omklädningsrum med dusch och toalett som ni får under ert pass, där kan ni byta om och förvara era saker. Be om en nyckel i entrén. I Råstaparkhallen

Har fortfarande några frågor?

Om du vill prata med oss om eventuella framtida samarbeten eller om du har frågor är du välkommen att ringa oss.